Workshops

Workshops

Volg onze workshops over alledaagse thema's rond "Stress, "Slaap", "Angsten", "Voeding" en "Perfectionisme"! Slechts €15 voor Woods leden. Inschrijven kan gewoon via de app.
Woodsclub academy
 • Krachttraining bij j...
  0 / 40

  Krachttraining bij jongeren (GRATIS)

  Krachttraining bij j...
  Deze workshop krachttraining voor jongeren is gericht op het introduceren van veilige en effectieve krachttrainingsprincipes aan deze doelgroep. Niet alleen op gericht op de technieken maar ook op het nemen van eventuele kracht- en voedingssupplementen.
  Meer info
 • Mindset en zelfmotiv...
  0 / 40

  Mindset en zelfmotivatie (GRATIS)

  Mindset en zelfmotiv...
  Verlies jij soms ook de motivatie om te blijven sporten? En geraak je niet aan jouw persoonlijke doelen? Dan is deze workshop iets voor jou!

  Mindset, overtuigingen over capaciteiten, beïnvloedt succes. Een groeimindset omarmt uitdagingen, terwijl zelfmotivatie, de interne kracht achter actie, essentieel is voor succes. Een positieve mindset, vooral groeimindset, vormt de basis voor zelfmotivatie en leidt tot persoonlijke groei en succes. 

  We onderzoeken de verschillende mindset modellen, waaronder de "groeimindset". Hiermee leren we je technieken aan om jouw zelfmotivatie te bevorderen en hoe positieve zelfspraak de motivatie kan bevorderen.
  Meer info
Woodsclub app
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline