Workshops

Workshops

Volg onze workshops over alledaagse thema's rond "Stress, "Slaap", "Angsten", "Voeding" en "Perfectionisme"! Slechts €15 voor Woods leden. Inschrijven kan gewoon via de app.
Woodsclub
 • Het belang van eiwit...
  9 / 25 | € 10,00

  Het belang van eiwitten

  gegeven door Glenn Van Genechten
  Het belang van eiwit...

  Eiwitten zijn de fundamentele bouwstenen van het leven. Ze spelen een essentiële rol in de structuur, functie en regulering van ons lichaam. 

  Van de kracht van onze spieren tot de ingewikkelde processen die plaatsvinden in onze cellen: eiwitten zijn betrokken bij bijna elk aspect van ons bestaan. In deze workshop duiken we in de fascinerende wereld van eiwitten en onderzoeken we hun samenstelling, functies en betekenis in ons dagelijks leven.

  Vind je het ook moeilijk om de juiste hoeveelheid te bepalen? Heb je ook het gevoel van steeds hetzelfde te eten? Moeten we effectief zoveel eiwitten eten?

  Allemaal vragen waar wij jouw een antwoord op zullen geven in onze workshop specifiek over het belang van eiwitten. Het begrijpen van het belang en de rol van eiwitten vormt de basis van een gezond voedingspatroon, een fitter en energieker lichaam. 

  Heb je interesse om aan deze workshop, aarzel dan niet en schrijf je in via onze link in bio. Deze workshop zal gratis zijn voor onze leden en slechts € 10 voor niet leden. 


  Meer info
Woodsclub academy
 • Mystic Woods
  8 / 15 | € 10,00

  Mystic Woods

  gegeven door Miep Jennes
  Mystic Woods

  "Mystic Woods biedt een unieke combinatie van beweging, meditatie en yoga. Door middel van beweging laten we spanning los, om vervolgens door meditatie meer naar binnen te kijken en te reflecteren op onze ervaringen. Tot slot brengen we onszelf tot rust in serene yogahoudingen, waardoor we volledig kunnen ontspannen. Een holistische ervaring om lichaam en geest te verbinden".

  Welkom bij Mystic Woods!
  Miep

  Meer info
Woodsclub app
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline