Op zoek naar een nieuwe challenge? Dan zijn de woodsTM sessions misschien iets voor jou! Met gevarieerde work-outs, onder begeleiding van onze professionele coaches, ga je voor een sportieve sessie in kleine groepen. Deze zijn gebaseerd op kracht, uithouding en stabiliteit. Voor elk wat wils vermits elke spiergroep aan bod komt. Woods Booty, Abs, Functional of een Bootcamp? Klik hier voor het uurrooster, boek je gratis proefsessie en ga ervoor!

kleine groepen

Onze bootcamps hebben een maximum bezetting zodat we iedereen maximaal kunnen begeleiden en motiveren. Onze bootcamps zijn voor alle leeftijden en niveaus, dus waar wacht je nog op?

nature calls

Wij voelen ons helemaal in ons element wanneer we buiten mogen. Daarom houden wij onze bootcamp sessies in de open lucht. Met de zon op ons gezicht en een glimlach tot achter onze oren.

woodsTM coaches

Alles valt of staat met de hulp van een persoonlijke coach. En dat persoonlijke? Dat nemen we héél letterlijk. Want jouw doel, dat is ons doel. Of je lijn belangrijk is, of de omvang van je spieren, of je gewoon gezonder wil leven. Samen gaan we er voor. Elke stap van de weg.

woodsTM gym

Een gym die heel individueel is. Je vindt er o.a. de nieuwste kracht- en cardio-toestellen van Technogym. Alles in een kader dat verwijst naar de band tussen mens en natuur; en lichaam en geest. De verlichting werd ontworpen door Zumtobel en verwijst naar de opkomende zon in Scandinavië.

woodswellness

Dompel jezelf onder in een zuiver ontspanningsmoment na je work-out, waar je kan bekomen van de hectische wereld. Ideaal om je spieren de rust te geven die ze verdienen.

gratis woodsTM
proefsessie

Benieuwd hoe woodsTM er uit ziet? Dan kan je al eens door deze foto's heen scrollen. Wil je liever woodsTM ervaren? Vraag vandaag nog jouw gratis proefsessie aan.

Proefles

Ben je lid van Woods?


Het is opendeurweek bij ons.
Neem hier alvast je gratis proefweek.
Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum:
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Accountgegevens


Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens


Meld je aan

Contactgegevens