!-- Google Tag Manager -->
woodsTM koppelt beweging aan voeding aan gezondheid. Om dat te bereiken creëren we een optimale omgeving die alle zintuigen stimuleert. We hebben er een woord voor: well-being. Je bent wie je bent. We willen je glimlach zien, een gezond lichaam en een gezonde geest. Of je lijn belangrijk is, of de omvang van je spieren, of je gewoon gezonder wil leven ... woodsTM zet je op weg.

gratis proefsessie


woodsTM gym

Een gym die heel individueel is. Je vindt er de nieuwste kracht- en cardio-toestellen van Technogym, maar ook elementen uit functional training en crossfit. Alles in een kader dat verwijst naar de band tussen mens en natuur; en lichaam en geest. De verlichting werd ontworpen door Zumtobel en verwijst naar de opkomende zon in Scandinavië.

technogym

woodsTM is volledig voorzien van een assortiment Technogym fitnessapparatuur, voor cardiotraining, krachttraining en functionele training. Bovendien kan je alle Technogym toestellen koppelen met de MyWellness app. Hiermee kunnen we je nog beter begeleiden. Zowel in de gym als daarbuiten.

woodsTM sessions

Small group trainings indoor met een gevarieerde focus. Zin om je trainigsschema aan te vullen met een stevige geleide workout? Dan zijn onze woodsTM sessions iets voor jou!

woodsTM coaches

Alles valt of staat met de hulp van een persoonlijke coach. En dat persoonlijke? Dat nemen we héél letterlijk. Want jouw doel, dat is ons doel. Of je lijn belangrijk is, of de omvang van je spieren, of je gewoon gezonder wil leven. Samen gaan we er voor. Elke stap van de weg.

woodscapesTM

Geen dreunende beats, geen luide hits. Wij hebben een uniek geluid. woodscapesTM is een geluidsoplossing die uitdaagt en helpt te concentreren. De basisfrequentie stimuleert het menselijk groeihormoon.

woodswellness

Dompel jezelf onder in een zuiver ontspanningsmoment na je work-out, waar je kan bekomen van de hectische wereld. Ideaal om je spieren de rust te geven die ze verdienen.

gratis woodsTM
proefsessie

Benieuwd hoe woodsTM er uit ziet? Dan kan je al eens door deze foto's heen scrollen. Wil je liever woodsTM ervaren? Vraag vandaag nog jouw gratis proefsessie aan.

Proefles

Ben je lid van Woods?


Het is opendeurweek bij ons.
Neem hier alvast je gratis proefweek.
Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum:
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Accountgegevens


Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens


Meld je aan

Contactgegevens