!-- Google Tag Manager -->

Woods studio


Bij Woods staat een gezonde geest in een gezond lichaam centraal. Daarom stellen wij met trots Woods Studio aan u voor. Met onder meer yoga- en pilates lessen willen wij nog meer balans in je leven brengen. Woods zorgt voor jou op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Zo kan iedereen bij Woods de beste versie van zichzelf worden.

Boek jouw proefsessie bij Woods Studio en overtuig jezelf.
Je bent van harte welkom! Feel @home bij Woods. Namasté

Nieuw: Fitbox

Fit Boxing is een conditionele workout waarbij op een laagdrempelige manier verschillende elementen uit de vechtsport worden behandeld. Tijdens deze les maken we gebruik van hangende bokszakken, bokshandschoenen en pads. Verschillende stoot- en trap combinaties komen in deze les aan bod (zoals boksen en kickboksen).

Yoga

In onze huidige samenleving en eigenlijk in de hele westerse wereld staan we nauwelijks meer stil bij onszelf, wat we hier doen en wat het doel is van het leven. We dwalen met onze gedachten continue af naar werk, zorgen, wat we nog moeten doen etc. Dingen die je ervan weerhouden om binnen in jezelf te kijken en te observeren hoe je lichaam en geest zich voelen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest. Correcte uitvoering staat centraal: de ademhaling en het bewustzijn om de juiste spieren te laten werken, vormen de basis van iedere oefening. Als resultaat ontwikkel je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam.

Lid worden

Voor deelname aan onze groepslessen kan je werken met een Woods+ lidmaatschap wat je onbeperkte toegang geeft tot zowel de STUDIO als onze GYM, en dus ook deelname aan alle activiteiten. Ook een beurtenkaart is mogelijk voor deelname aan de groepslessen, en dus enkel geldig in onze Woods STUDIO. Klik hier voor meer info of je te registreren voor een lidmaatschap.

gratis woodsTM
proefsessie

Benieuwd hoe woodsTM er uit ziet? Dan kan je al eens door deze foto's heen scrollen. Wil je liever woodsTM ervaren? Vraag vandaag nog jouw gratis proefsessie aan.

Proefles

Ben je lid van Woods?


Het is opendeurweek bij ons.
Neem hier alvast je gratis proefweek.
Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum:
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Accountgegevens


Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens


Meld je aan

Contactgegevens